today18.04.2024 Perşembe
ANTAKYA ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI YELOĞLU VE ALPAGOT’TAN DEMOKRASİ NÖBETİ’NE TAM DESTEK

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci önderliğinde Antakya Belediye Parkı’nda (DSİ) devam eden demokrasi nöbetine eski Belediye Başkanları Mehmet Yeloğlu ve Mahmut Alpagot katılım gösterdi.

Demokrasi nöbetinde Başkan Kimyeci, yoğun katılımdan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Kimyeci, tüm Türkiye’de olduğu gibi demokrasi nöbetinde her akşam Antakya’lı vatandaşlarla meydanlarda buluşarak nöbet tutmaya devam edileceğini ifade etti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Türkiye’de genelinde devam eden demokrasi nöbetimize teşrif ederek bizlere şeref veren eski Belediye Başkanlarımızdan 1984-1989 yılları arasında görev yapan Mahmut Alpagot ve 2004-2009 yılları arasında görev yapan Mehmet Yeloğlu’na bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Türkiye için çok önemli olan bu günlerde demokrasi nöbetimizde bizlere eşlik eden başkanlarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Milletimin birliği ve bütünlüğü için demokrasi nöbetlerimiz devam edecek.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”

Demokrasi nöbetine katılan Mahmut Alpagot ise konuşmasında şu sözlere yer verdi; “15 Temmuz günü hain terör örgütü FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimi Allah’ın ve aziz milletimizin yardımıyla başarısız kalmıştır. Bu millet, tüm dünyaya örnek olacak bir duruş sergileyerek milli iradenin ve milli birliğin gücünü göstermiştir. Demokrasi nöbetleri ile de bu gücü göstermeye devam ediyoruz. Katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Demokrasi nöbetinde vatandaşlarla buluşmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Mehmet Yeloğlu; “ Bugün buraya gönüllü bir er olarak geldim. Siz değerli hemşerilerimin karşısına çıkmak benim için gurur verici. 15 Temmuz Türkiye için milat oldu. 15 Temmuz gecesi yaşanan haince ve alçakça yapılan bu darbe girişimini Allah’ın, çelik yürekli milletimizin, hiç düşünmeden vatanı uğrana tanklara çıkan vatandaşlarımızın ve seve seve canını feda eden şehitlerimiz sayesinde önledik. Darbe girişiminden sonra ülkemizdeki pisliklerin temizlenmesinden dolayı çok memnunum. Bu vatan haini insanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Demokrasi nöbetinde birçok izlenimlerim oldu. Sağcı, solcu, Alevi, Sünni demeden herkes burada Antakya’nın kardeşliğini, birliğini, bütünlüğünü ortaya koyuyor. Allah bu milletin birliğini daim etsin, hiçbir gücün bu birlikteliği bozmasına izin vermesin.” dedi.   

Demokrasi nöbetinde her gün olduğu gibi vatandaşlarla bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakyalı vatandaşlarla demokrasi nöbetinde birlik, beraberlik ve bütünlüğü göstermeye devam ediyor.

Demokrasi Nöbetinin 12. Gününde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Yeloğlu ve Mahmut Alpagot, AK Parti Defne İlçe Başkanı Atilla Önal, Radyo ve Televizyoncular Derneği Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, parti teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Yayın Tarihi : 28 Temmuz, 2016