today25.04.2024 Perşembe
ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ MÜBAREK RAMAZAN AYI ÖNCESİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

 

Antakya Belediyesi Zabıta, Ruhsat – Denetim ve Temizlik İşleri Müdürlükleri birleşik denetimler adı altında gerçekleştirdikleri çalışmalarını Mübarek Ramazana ayı öncesinde sıklaştırarak gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinde incelemelerde bulundular.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Mübarek Ramazan Ayı öncesinde; kıymetli vatandaşlarımızın gıda güvenliğinin sağlanması, huzurlu ve sağlıklı bir çevrede ramazan ayını geçirmeleri amacıyla; Antakya Belediyesi Temizlik İşleri, Zabıta ve Ruhsat – Denetim Müdürlüklerimizin işbirliği ile gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Antakya’mızın tarihi ve turistik açıdan zengin kültürünün merkezinde yer alan Uzun Çarşı esnafımızı gerekli denetimlere tabi tutarak mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımıza temiz, güvenilir ve sağlıklı gıdalar satılmasını sağlıyoruz. Kültürümüzün korunmasına, yerli ve yabancı turistlerin örnek bir ortamda zaman geçirip alış veriş yapabilmesi adına şehrimizin 95 Mahallesinde olduğu gibi bu tarihi önem taşıyan mekanlarda da denetimlerimiz sürecek.

Denetimler sırasında gerek resmi evrak gerekse çevre sağlığına zararlı davranışlar sergileyen iş yerlerine yasal işlem yapılarak temizlik, ruhsat ve hijyen kurallarına uymaları sağlandı. Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla denetimlerimiz mübarek Ramazan ayı içerisinde de devam edecek.”

 

 

Yayın Tarihi : 25 Mayıs, 2017