today27.04.2024 Cumartesi
15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA REVİZE ÇALIŞMALARI SON AŞAMADA

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda revize çalışmalarında sona geldi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki çalışmaların son aşamaya geldiği, çocuk oyun grubu montajı, aydınlatma direkleri montajı, bank ve oturma gruplarının montajı, sulama sistemler montajı, parke ve bordür döşeme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Açıklamada yemyeşil ve rengarenk bir görünüme sahip olması için çeşit çeşit bitki ve ağaç dikme ve çim ekme çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca; vatandaşlarımızın da rahat nefes alabildikleri, aileleri ile hoşça vakit geçirdikleri en uğrak yerlerden olan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nın Temmuz ayının başlarında hizmete sunulacağı vurgulandı.

Yayın Tarihi : 23 Haziran, 2017