today18.11.2017 Cumartesi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün İkinci Gününde de Demokrasi Nöbetleri Devam Etti BAŞKAN KİMYECİ; “TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK İÇİN 15 TEMMUZ'U UNUTMA!”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci demokrasi nöbetlerinin ikinci gününde de meydanlardaydı. Başkan Kimyeci 15 Temmuz’un tarihi önem taşıdığını belirttiği bir konuşma yaparak “Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak için 15 Temmuz'u unutma” mesajını verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade günü nedeniyle 15 Temmuz Milli İrade parkında binlerce vatandaş demokrasi nöbeti tuttu. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan demokrasi nöbetleri aziz şehitlerin anısına okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Antakya Belediyesi mehteran bölüğü dinletisi ile devam eden programa Hatay Vali Yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu, Orhan Mardinli, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve binlerce Antakya’lı vatandaş katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi, hallerini hatırlarını sordu sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın demokrasi meydanlarına akın etmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kimyeci 15 Temmuz’un tüm Türkiye için milli birlik ve beraberliğin ispatı olduğunu, bu birlik ve beraberliğin eşi benzeri olmadığının tüm Dünya’ya gösterildiğini sözlerine ekledi.

Başkan Kimyeci gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ile birlikte vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 15 Temmuz Demokrasi Nöbetlerinin tamamının yer aldığı videolara Antakya Belediyesi internet televizyonu olan www.antakyabelediye.tv adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Yayın Tarihi : 17 Temmuz, 2017