today24.04.2024 Çarşamba
ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN YOL KENARINA UYGUNSUZCA BIRAKILAN VE SOKAĞIN KULLANIMINI ENGELLEYEN EVSEL ATIKLAR KALDIRILDI

 

Antakya Belediyesi ekipleri, Gazi Mahallesi 12. Sokak’ta bulunan yol kenarına uygunsuzca bırakılan evsel atıkları kaldırmak üzere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dikkate alarak daha temiz bir Antakya için gerekli çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Gazi Mahallesi 12. Sokakta, yol kenarına uygunsuz bırakılan eski eşya ve çöp vasfında olan malzemelere; haşere oluşumuna sebep olup oluşturduğu çevre ve görüntü kirliliğinin yanı sıra, yolu kapatarak vatandaşlara sıkıntı yarattığı gerekçesiyle Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleriyle beraber el konuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölgenin temizliği yapılarak oluşan çevre ve görüntü kirliliği giderildi, uygun şekilde sokak kullanıma açıldı ve vatandaşlarımızın huzuru sağlandı”

Antakya Belediyesi ekipleri, kurumların ve vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şehir genelinde temizlik çalışmaları gerçekleştirerek halkın sağlığını ve güvenliğini tehdit edebilecek unsurları ortadan kaldırıyor.

 

Yayın Tarihi : 21 Eylül, 2017