today26.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ ÇOCUK BAKIM EVİ HİZMETE GİRDİ

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu.

           Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Antakya Belediyesi olarak bünyemizde bulunan ve anne olan personelimize daha huzurlu çalışma imkanları sunabilmek adına Çocuk Bakım Evi’ni hizmete sunduk.

            Belediyemizde çalışan bayan personellerimizin çocuklarına yönelik olarak hazırladığımız Saraykent Mahallesi Doktorlar Sitesi içerisinde 500 metrekarelik bir alana sahip yemyeşil bahçesi, 4 sınıf, açık ve kapalı oyun parkı, etkinlik alanı ve 80 öğrenci kapasitesi ile 0 – 6 yaş grubunu kapsayan Çocuk Bakım Evi ile hem çocuklarımıza güvenilir, tertemiz, modern bir eğitim yuvası kazandırıyor hem de anne olan personellerimizin gönülleri rahat, huzur içerisinde çalışmalarını sağlıyoruz.

             Antakya Belediyesi Çocuk Bakım Evi’ndeki kayıtlar için; belediyemizde çalışan kamu personelleri(memur, işçi), ayrıca kontenjan bulunması halinde diğer kamu kuruluşlarındaki kamu personelleri de başvuruda bulunabilecek.

             Antakya Belediyesi Çocuk Bakım Evi’ne kayıt olmak isteyen ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 0326 221 64 40 no’lu telefondan bilgi alabilirler.”

 

 

Yayın Tarihi : 15 Kasım, 2017