today23.04.2024 Salı
SARAYKENT MAHALLESİ’NE YEPYENİ SOKAK VE YEŞİL ALAN KAZANDIRILACAK

SARAYKENT MAHALLESİ’NE YEPYENİ SOKAK VE YEŞİL ALAN KAZANDIRILACAK

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Antakya’nın gelişmekte olan en büyük mahallelerinden Saraykent’e hizmet üretmeye devam ediyor. Başkan Kimyeci Saraykent Mahallesi Akçay Sokak’ta parke döşeme öncesi malzeme serme çalışmalarında ve yeşil alan yapılacak yerdeki toprak tasfiye çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Saraykent Mahallesi Akçay Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmaları sürdürülen malzeme serme işinde incelemelerde bulunan Başkan Kimyeci, çalışmaların bir an evvel tamamlanması ve eksikliklerin giderilmesi konusunda talimatlarda bulundu.

Şehrin 95 Mahallesine olduğu gibi Saraykent Mahallesi’ne de hizmet üretmeyi aralıksız sürdüren Başkan Kimyeci, Akçay Sokak’ta yapılacak olan park ve yeşil alan çalışmalarında da incelemelerde bulundu.

Başkan Kimyeci, denetimler esnasında yaptığı konuşmada şehrimizin 95 mahallesine ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürüldüğünü, bu anlamda her daim mahalle sakinleri ve muhtarlarla iş birliği içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Kimyeci, konuşmasının devamında gelişmekte olan en büyük mahallelerden biri olan Saraykent’te Akçay Sokak’ta bulunan boş arazide peyzaj düzenleme çalışmalarının başlatıldığını, en kısa sürede mahalleye yepyeni bir yeşil alan olarak kazandırılacağını belirtti.

Yayın Tarihi : 12 Aralık, 2017