today26.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ŞEHİRDEKİ KONARGÖÇERLER ENGELLENİYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İŞBİRLİĞİ İLE ŞEHİRDEKİ KONARGÖÇERLER ENGELLENİYOR

 

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak çalışmasıyla şehirdeki konargöçerleri tespit ederek şehrin güvenliğini sağlıyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortak yapılan çalışmada,  Haraparası Mahallesi Lunapark Civarı ve 13. Sokak (Karpuz Hali) üzerinde bulunan boş parsellerde çadır kuran konargöçerlerin tespit edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre; Farklı il ve ilçelerden gelerek Antakya Merkezde yer alan Karpuz hali ve lunapark etrafında bulunan boş arazide çadır kurarak yaşayan, vatandaşların dini duygularını sömürerek, dilencilik ve hurdacılık yapan şahısları bulundukları bölgeden kaldırmak amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak çalışma sonucunda şahısların çadırları sökülerek şehir merkezinden uzaklaştırılmalarına yönelik çalışma başlatıldı. Şehrin görüntüsünü bozan ve çevreye rahatsızlık veren konargöçerlerin il dışına gönderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin görüntüsünü kirleten çadırları kaldırılması, çevreye ve vatandaşlara zarar veren konargöçerlerin il dışına gönderilmesi için ortak çalışma gerçekleştirdi.

 

Yayın Tarihi : 14 Aralık, 2017