today20.04.2024 Cumartesi
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HARUN KARACAN ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Hatay’da, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi Ana Hizmet Binası’nda ziyaret ederek hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan’a, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Partili İlçe Belediye Başkanları, parti üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’den Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında brifing aldı. Karacan yürütülen hizmetler hakkında görüşlerini ifade ettiği konuşmasında “ Antakya Belediyesi olarak şehrinizi geleceğe taşıma noktasında başlattığınız Kentsel Dönüşüm projenizi takdir ediyorum. Bu gibi projeler şehirlerimizin kalkınması için çok önemli çalışmalar. Bunun yanı sıra tarihi Uzun Çarşı içerisinde başlatılan sokak sağlıklaştırma projenizi de başarıyla tamamlayacağınıza olan inancımla, gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise ziyaret hakkında yaptığı konuşmada; “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Sayın Harun Karacan’ı belediyemizde ağırlamış olmaktan onur duyduk. Kendisine belediye hizmetlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Ayrıca Beyaz Masa, Halkla İlişkiler, Bimer birimimizi ve Antakya Belediye TV Stüdyolarımızı ziyaret ederek beğenilerini ifade ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin resminin yer aldığı el yapımı bir tablo hediye ederken, Başkan Kimyeci’de kendilerine Antakya’nın yöresel ürünlerinin yer aldığı bir sandık ile “Çağlar İçinde Antakya” adlı kitabı takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan ve beraberindeki heyet ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Yayın Tarihi : 15 Şubat, 2018