today26.04.2024 Cuma
TURKCELL’DEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik hizmetleri çatısı altında sürdürülen Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi her geçen gün daha çok hayırseverin desteğini alarak, yoksul vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Turkcell Merkez Şube Erten Elektronik yönetici ve çalışanlarına, Antakya Belediyesi hizmetleri ve Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının ardından Turkcell Erten Elektronik yönetici ve çalışanları her hafta cumartesi günleri projeye destek vererek, bağış yapacaklarını belirttiler.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi ekibi tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının ardından kıyafet ve ev eşyası bağışında bulunan Turkcell Çalışanları, bundan sonraki süreçte her hafta Cumartesi günleri kendilerinden ve çevrelerinden topladıkları bağışları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Antakya Belediyesi ekiplerine teslim edecek. Açıklamanın devamında şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesine desteklerinden dolayı tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Yayın Tarihi : 15 Mart, 2018