today19.04.2024 Cuma
AÇIKDERE ORTAOKULU VE ŞEHİT CUMA BİLEK İLKOKULU ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 103. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Şehit Cuma Bilek İlkokulu ve Açıkdere Ortaokulu’nda düzenlenen Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü kutlama etkinlikleri ve kütüphane açılış töreni programına katıldı.

Programa Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yanı sıra AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, şehit aileleri, mahalle sakinleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehit Cuma Bilek İlkokulu ve Açıkdere Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programda şiir dinletisi, Çanakkale Zaferi konulu tiyatro gösterisi, Afrin Harekatı konulu tiyatro gösterisinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İş adamı hayırsever Selahattin Haleplioğlu’na Şehit Cuma Bilek İlkokulu ve Açıkdere Ortaokulu’na yaptırdığı Kütüphane’den dolayı plaket takdim etti.

Başkan Kimyeci programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Bu müstesna programı icra eden Okul Müdürümüze, birbirinden değerli öğretmenlerimize, bu güzel programı hazırlayan her biri yüreğimizin bir parçası, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bizlere ayrı bir heyecan, bir sevinç kattılar. Bu vatanımızı bize emanet eden, bugün biz rahat yaşıyorsak bunu sağlamak için aziz bedenlerini feda ederek şehadet şerbeti içerek, şehitlik mertebesine ulaşan kıymetli şehitlerimizin hatırasını bir kez daha yad etme imkanı sağladılar. Ben bu vesileyle huzurlarınızda tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim bu yaşadığımız vatan topraklarını sonsuza dek bizlere yurt etsin.” dedi.

Başkan Kimyeci ayrıca programa katılanları, 1 Nisan’da şehrimize teşrif edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay Programına davet etti.

Konuşmaların ardından Başkan Kimyeci, Hayırsever İş Adamı Selahattin Haleplioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, okul müdürü ve öğretmenler Açıkdere Ortaokulu’na yaptırılan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdiler. Açılış töreninin ardından Kütüphaneyi inceleyen Başkan Kimyeci, öğrencilerle satranç oynadı, sohbet etti.

Yayın Tarihi : 19 Mart, 2018