today25.04.2024 Perşembe
HANIMLAR LOKALİ HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK İLGİ GÖRÜYOR

 

Antakya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çatısı altında kurduğu Hanımlar Lokali pırıl pırıl nezih ortamı, güler yüzlü personeli, kapsamlı tesisi ile her geçen gün daha çok ilgi görüyor.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre bünyesinde ücretsiz spor kursu, diyetisyen, oyun parkı, toplantı salonu, mescit ve oyun parkı bulunan Hanımlar Lokaline gelen vatandaşların keyifle vakit geçirdikleri, bu nedenle her geçen gün daha çok talep edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca şunlar yer aldı; “Hanım vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirdikleri Hanımlar Lokalimiz, pırıl pırıl nezih ortamı, güler yüzlü personeli ile her geçen gün daha çok vatandaşımıza, ücretsiz olarak hizmet sunuyor.

Hanımlar Lokalimiz bünyesinde daha sağlıklı bir yaşam için ücretsiz spor kursu hizmetimiz devam ediyor. Konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından haftanın altı günü verilen spor hizmetimiz üçer aylık periyotlarla devam ediyor.

Vatandaşlarımızın sağlıklarına verdiğimiz önemle, ücretsiz diyetisyen hizmeti sunuyoruz. Diyetisyenimiz obezite ile mücadele konusunda hanımlarımızı bilgilendirmekle kalmıyor, aynı zamanda kişiye özel diyet programları hazırlayarak sağlıklı yaşamaları için destek oluyor.

Hanım vatandaşlarımız keyifle vakit geçirirken, minik misafirlerimiz de oyun alanında gönüllerince eğleniyorlar.”

 

Yayın Tarihi : 26 Nisan, 2018