today18.04.2024 Perşembe
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE TÜM PLASTİK KAPAKLAR ENGELLİLER İÇİN TOPLANACAK

 

 

Antakya Belediyesi Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği çerçevesinde çok anlamlı ve önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında Antakya Belediyesi ana hizmet binası içerisinde bulunan Halkla İlişkiler Birimi’nde evimizde kullandığımız plastik kapakların toplanarak, engellilere akülü araç ve tekerlekli sandalye olarak kazandırılması sağlanacak.

Çöpe Atılan Her Kapak, Bir Engellinin Umudu Olabilir

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizi her daim düşünecek projeler hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk. Gerek sosyal gerek teknik belediyecilik hizmetlerimiz ile bu gayretimizle engelleri hep birlikte aştık. Yürüttüğümüz hizmetler kapsamında, bedensel engelli kardeşlerimize destek vermek, bir nebze olsun sıkıntılarına çare olmak, toplum içerisindeki dolaşımlarını kolaylaştırabilmek adına bugüne dek toplamda 75 adet akülü araç ve tekerlekli sandalye hediye ettik.

Antakya Belediyesi olarak yürüttüğümüz bu hizmetlerimize bir yenisini ekleyerek Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği çerçevesinde günlük yaşantımızda sıkça kullandığımız plastik şişelerin kapaklarını atmak yerine biriktirerek engelli kardeşlerimize umut olacağız. Antakya’da ikamet eden engelli kardeşlerimize akülü araç ve tekerlekli sandalye temin etmekte aracı kurum olacağız.

Antakya Belediyemiz ana hizmet binamız içerisinde bulunan Halkla İlişkiler Birimimiz bünyesinde her türde ve her boyutta plastik kapakları toplayarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği aracılığı ile engelli kardeşlerimize ihtiyaç duydukları araçları temin edeceğiz. Bu kapsamda çöpe atılan her kapağın bir engelli kardeşimizin umudu olduğu bilinci ile tüm halkımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.”

Yayın Tarihi : 19 Temmuz, 2018