today19.04.2024 Cuma
Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü İşbirliğiyle YENİ SANAYİ SİTESİ’NDE BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü İşbirliğiyle

YENİ SANAYİ SİTESİ’NDE BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

 

         Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelburç Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’nde sorumluluk alanında bulunan 2., 3., 5. ve 6. İnişlerde bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

         Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Güzelburç Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’nde sorumluluk alanında bulunan 2., 3., 5. ve 6. İnişlerde kaldırımlar onarıldı, çukurlar kapatıldı, kırık bordürler onarıldı, genel temizlik çalışması yapıldı ve ot biçme çalışması yapıldı.

        Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Antakya Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ortak yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

        Çalışma yapılan alanlarda bulunan esnaflar, duyarlılığından ve ilgisinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Yayın Tarihi : 22 Ekim, 2018