today20.04.2024 Cumartesi
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE TİYATRAL ETKİNLİK

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Trafik Şube Müdürlüğü işbirliği ile gençlere yönelik tiyatral etkinlik düzenledi.

Antakya Belediyesi Ahmet Gök Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte “Çıtır ve Pıtır” isimli tiyatro oyunu ile trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar gençlere anlatıldı.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak geleceğin teminatı gençlerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında gençlerimize trafik kurallarını anlatmak, bunun yanı sıra keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla tiyatro etkinliği düzenledik. İl Jandarma Komutanlığı ve Trafik Şube Müdürlüğümüz işbirliği ile düzenlediğimiz “Çıtır ve Pıtır” adlı tiyatro oyununun sergilendiği etkinlik gençlerimiz tarafından büyük beğeni topladı.

Antakya Belediyesi olarak gençlerimize yönelik hizmetlerimiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek.”

Yayın Tarihi : 17 Aralık, 2018