today26.03.2019 Salı
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ, GÜLDEREN VE ESENTEPE MAHALLELERİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Gülderen ve Esentepe Mahalleleri’nde çeşitli kurumlarca yapılan kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda parke onarım çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; Gülderen ve Esentepe Mahalleleri’nde mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bozulan yollarda onarım çalışması yapıldığı belirtildi.

Antakya Belediyesi ekipleri sorumluluk kapsamındaki mahallelerde, ihtiyaç duyulan yollarda çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi : 12 Mart, 2019