today16.04.2024 Salı
BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ; “ 24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİM.” HESOB BAŞKANI TEKSÖZ; “ESNAF DOSTU İZZETTİN YILMAZ AĞABEYİME YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün Ev Sahipliğinde Düzenlenen Buluşmada Esnaf Odası Başkanları ve Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ; “ 24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİM.”

HESOB BAŞKANI TEKSÖZ; “ESNAF DOSTU İZZETTİN YILMAZ AĞABEYİME YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.”

        

        Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada esnaf odası başkanları ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

        Tarihi Kurşunlu Han Çarşısı’nda gerçekleşen programa Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Murat Genco, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sabit Teksöz, esnaf odası başkanları, belediye başkan yardımcıları Orhan Mursaloğlu, Abdullah Okur, Engin Sözer ve çok sayıda esnaf temsilcisi katılım gösterdi.

        HESOB Başkanı Teksöz buluşmada yaptığı konuşmada; “Esnafımızın sorunları, talepleri ve genel konularda Değerli Başkanımla ve ekibiyle istişarede bulunduk. Şu ana kadar Antakya Belediyesi’ne esnafımızla ilgili oda başkanlarımızdan, esnafımızdan gelen bütün istekleri ve sıkıntıları Başkanımıza ulaşmadan çözen Belediyedeki tüm yetkili bürokratlarımıza Başkanımızın huzurunda teşekkür ediyorum. Esnafımızın ne işi varsa yakından ilgilenen, sürekli esnafla bir araya gelen İzzettin Başkanımıza kıymetli ağabeyime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan İzzettin Yılmaz ise yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Bu güzel ev sahipliğinden dolayı ve bugün burada bir arada olmamızı sağlayan Kıymetli HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz kardeşime teşekkür ediyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki 24 saat esnafımızın emrindeyim. Elimizden geldiği kadar esnafımıza yardımcı olacağız, esnafın hiçbir işi geri dönmeyecek. 5 Nisan’da mazbatamı aldım. Kendimize bir hedef belirledik. İnşallah 1 yıl içerisinde 5 Nisan 2020’ye kadar Antakyamıza, hemşehrilerimize ve belediyemize yakışır şekilde yapacağımız yeni bir hizmet binasıyla beraber şehrimize güzel hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyoruz. 31 Mart öncesinde ve 31 Mart’ta şahsıma, partime ve Cumhur İttifakı’na verdiğiniz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Biz her zaman sizlerin emrinizdeyiz ve yanınızdayız.”

         Aziz Yılmaz’a Başarı ve Hayırlı Olsun Plaketi

         Buluşmada ayrıca, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, geçtiğimiz günlerde Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkan Vekilliği’ne seçilen, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz’ı tebrik ederek başarı plaketi takdim etti. Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz nazik ev sahipliği ve başarı plaketinden ötürü HESOB Başkanı Teksöz’e ve esnaf oda başkanlarını şükranlarını sunduğunu ifade etti.

          Buluşmanın ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Yayın Tarihi : 25 Haziran, 2019