today26.04.2024 Cuma
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ EKİBİ KURYE SİSTEMİ İLE BAĞIŞLARINIZI KAPINIZDAN ALIYOR

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ EKİBİ

KURYE SİSTEMİ İLE BAĞIŞLARINIZI KAPINIZDAN ALIYOR

 

Antakya Belediyesi gönül belediyeciliği çalışmaları kapsamında başlattığı “ Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş” projesi ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül bağı kurmaya devam ediyor. Yürütülen hizmetler kapsamında proje ekibi hayırseverler tarafından bağışlanan yardımları proje dağıtım aracı ile ev ve iş yerlerinden teslim alıyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “ Antakya Belediyesi gönül belediyeciliği anlayışı ile başlattığı yardım projesi Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş tüm hızıyla devam ediyor. Veren elin, alan eli görmediği hayırseverlerin bağışlamış olduğu giysi, oyuncak, ayakkabı, çanta, beyaz eşya, yatak, yorgan, yastık gibi her türlü eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı projeye talepler de çığ gibi büyüyor.

Daha çok vatandaşa yardım elini uzatabilmek, evlerimizde belki de hiç kullanmadığımız ya da az kullandığımız eşyalarımızı, ihtiyaç duyan kardeşlerimize ulaştırabilmek için tüm hayırseverlerimizi bu anlamlı projeye destek vermeye davet ediyoruz. Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesi ekibi hayırseverler tarafından bağışlanan yardımları proje dağıtım aracı ile ev ve iş yerlerinden teslim alıyorlar.

Projeye destek vermek isteyen Hayırseverlerimiz 0326 221 93 33 numaralı telefondan ilgili birimimizle görüşebilirler. ”

Yayın Tarihi : 18 Temmuz, 2019