today23.04.2024 Salı
BAŞKAN YILMAZ; “İBADETHANE TEMİZLİĞİ EKİPLERİMİZ İLE TÜM İNANÇ GRUPLARINA EŞİT HİZMET SUNUYORUZ.”

 

BAŞKAN YILMAZ; “İBADETHANE TEMİZLİĞİ EKİPLERİMİZ İLE

TÜM İNANÇ GRUPLARINA EŞİT HİZMET SUNUYORUZ.”

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Fadi Hurigil ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada; “ Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Medeniyetler şehri Antakya’mızda tüm din ve inanç gruplarının birlik beraberlik içerisinde yaşıyor olması, şehrimizin en büyük zenginliklerinden bir tanesi. Bizler Antakya Belediyesi olarak şehrimizin tüm inanç gruplarına eşit hizmet sunuyoruz. Bu kapsamda İbadethane Temizliği ekiplerimiz yalnızca camilerimizi değil, kiliseleri, havrayı, türbeleri, ziyaretleri, kuran kurslarını belirlenen program çerçevesinde temizliyor, hangi din ve inanca bağlı olursa olsun tüm vatandaşların tertemiz alanlarda ibadetlerini yapmaları konusunda gayret gösteriyoruz.” dedi.

Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Fadi Hurigil ise konuşmasında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaretin devamında heyet karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından Başkan Yılmaz ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Yayın Tarihi : 05 Aralık, 2019