today26.04.2024 Cuma
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜBAREK ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜBAREK ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

 

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz 25 Şubat Salı günü başlayacak olan mübarek üç aylar ve 27 Şubat Perşembe akşamı idrak edilecek olan Regaip kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında bu mübarek ayların tüm İslam alemine hayırlara vesile olması duasında bulunarak şu görüşlere yer verdi; “ Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Recep, Şaban ve Ramazan’dan oluşan kutlu vakte, yani üç aylara girmiş, bu zaman diliminin ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili’ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan güzel gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin, nefret, öfke ve kardeş kavgalarının yerini barış ve huzura bırakmasını diliyorum. Bu mübarek gecede yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim.

Yayın Tarihi : 24 Şubat, 2020