today19.04.2024 Cuma
BAŞKAN YILMAZ; “ANTAKYA’DA YAPILMAMIŞ YOL KALMAYACAK”

Başkan Yılmaz, Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik’ten

Asfaltlama Çalışmalarına Yerinde İnceleme

 

BAŞKAN YILMAZ; “ANTAKYA’DA YAPILMAMIŞ YOL KALMAYACAK”

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Cumhuriyet Mahallesi İpek Sokaklarda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Başkan Yılmaz, “Antakya’mızın en eski mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi’nde 1.,2.,3.,4.,5. ve 6. İpek Sokakları ve buna bağlı Dere Sokak ile Kesen Sokak’ı beton asfaltla kaplıyoruz, mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmaları denetiminde Başkan Yılmaz’a eşlik ederek mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Evlerinin balkonlarından Milletvekillerine ve Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri hayır dualarında bulundular.

Başkan Yılmaz’da hizmetlerinden duydukları memnuniyetin kendileri için gurur vesilesi olduğunu ifade ederek; “Antakya’da yapılmamış yol kalmayana dek hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz değerli hemşerilerimizin yapmış olduğumuz hizmetlerden memnun olmanız bizler için gurur vesilesi. Çalışmalarımız esnasında göstermiş olduğunuz sabır ve anlayıştan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yayın Tarihi : 23 Eylül, 2020