today19.04.2024 Cuma
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU ANTAKYA’YA GELDİBAKAN KARAİSMAİLOĞLU ANTAKYA’YA GELDİ

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU ANTAKYA’YA GELDİ

 

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Antakya’ya geldi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tüm heyet ile birlikte Bakan Karaismailoğlu’nu Hatay Havaalanında karşıladı.

Programa AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçe belediye başkanları, mülki amirler, askeri erkan, cumhur ittifakı teşkilat üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Antakya’ya gelişi ile birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verdi; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Beyefendi, Medeniyetler şehri Hatay’ımıza hoş geldiniz.”

Bakan Karaismailoğlu ise havaalanında yaptığı açıklamada; “Kültürel ve beşeri zenginliğini geçmişten bugüne muhafaza ederek günümüze ulaşmış en eski şehirlerimizden; Hatay'dayız.” sözlerine yer verdi.

Başkan Yılmaz, Bakan Karaismailoğlu’nun Hassa Belediyesi ziyareti programına da katılım gösterdi. Bakan Karaismailoğlu Hassa Belediye binası önünde yoğun bir kalabalık ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Bugün Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Mülki Amirlerimiz ile birlikte Hatay’ın geleceği ile ilgili önemli kararlar vereceğiz. Önemli istişarelerde bulunacağız. Devam eden projelerimizi bitirmenin planlarını yapıyoruz. Onlarla alakalı ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Hatay’ımızın geleceğine yön verecek projelerimizi en kısa sürede tamamlamak bizim asli görevimiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tabiki hem bölgenin hem de Hatay’ın en büyük projelerinden bir tanesi olan Amanos Tüneli ile ilgili de Sayın Cumhurbaşkanımızın rızası ve talimatları doğrultusunda çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu konuyla alakalı da projemizi en yakın zamanda tamamlayarak bölgemizin hizmetine sunmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Yayın Tarihi : 15 Ocak, 2021